Verzenden en retourneren

Verzending

Bestellingen op werkdagen voor 18:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen twee tot drie dagen bezorgd. Alle bestellingen op volume bestellingen na zoals boten worden door BPost bezorgd. Boottotaal.be draagt de risico’s van de verzending.

Indien u niet thuis bent als de postbode het pakket bij u aanbiedt dan zal de postbode de volgende dag een nieuwe afleverpoging doen. Mocht de postbode u dan alsnog niet thuis treffen dan kunt u het pakket bij het postkantoor afhalen. U heeft 3 weken de tijd om dit te doen voordat het retour wordt gezonden.

Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. Tijdens het afrekenen van uw order kunt u een alternatief bezorgadres opgeven.

Orders welke naar ons retour komen doordat deze aan de deur zijn geweigerd of niet zijn afgehaald op het postkantoor worden pas nogmaals verzonden nadat de kosten (verzenden en eventueel rembourskosten) daarvoor zijn voldaan.

De kosten van een verzending bedragen variërend van €3,50 tot €5,90. De kosten van een remboursorder zijn €12,95.

Bestellingen van boven de €150,- worden gratis verzonden met uitzondering van remboursorders.


Ruilen/retourneren
Bestellingen kunnen na ontvangst binnen 14 dagen worden geretourneerd. De kosten voor de retourzending is voor de klant zelf. De artikelen dienen in originele en onbeschadigde verpakking aan ons te worden aangeboden. Verder dient het geretourneerde product niet gebruikt te zijn.

Wij zullen zorg dragen voor een snelle creditering van de factuur minus de verzend- en eventuele rembourskosten. Boottotaal.be moet in dergelijke situaties altijd per e-mail op de hoogte gebracht worden van de te retourneren goederen, onder vermelding van uw naam en ordernummer. Graag vernemen wij ook de reden voor de retournering. Goederen die ongefrankeerd naar ons worden gezonden, accepteren wij niet als retour.